en weg zij wij...

14 oktober 2008 - Bondi Beach, Australië

hey allemaal daar in Belgie ;-)

mn laatste berichtje is weer een tijdje geleden... en nu het nog kan... nog even wat nieuws van 18 000 km verderop (als ik me niet vergis).

De plannen zijn een beetje gewijzigd... ik had in de hostel een papiertje zien hangen van iemand die medereizigers zocht voor de westkust (naar het schijnt het mooiste deel vam australie) te doen.

We hebben dan de volgende dag (gisteren - maandag) afgesproken in sydney om iedereen eens te ontmoeten die mee wou gaan... heel toevallig was er ook iemad bij die ik daarvoor al had ontmoet, dus we zijn met 2 belgen en 2 fransen. Christophe is diegene die de auto heeft ( handig, dus we moetem enkel benzine betalen). Er kunnen 2 mensen slapen als de zetels plat liggen, en morgen gaan we nog snel even een tent kopen... dan kunnen we afwisselen om te beurte in de auto en in de tent slapen.

De trip, dus we rijden van sydney naar het centrum, eerst richting Melbourne - Adelaide - Alice Springs - Ayers Rock - woestijn - darwin - en dan de kustlijn af richting perth ...
We gaan dit proberen te doen in ongeveer 2 maanden, zodat we terug in Sydney zijn voor oudjaar :-).

We vertrekken morgen vroeg al (woensdag ochtend), nadat we nog wat spullen zijn gaan kopen voor te kamperen....

Ik zie er echt naar uit om te vertrekken... zal ongetwijfeld heel mooi zijn onderweg...

Voor de rest is alles goed hiere, vandaag wat gaan shoppen want het was slecht weer, regen, kou en veel wind. Een grote tegenstelling tot gisteren, toen was het denk ik over de 25 graden...

Kwou ook nog even zeggen dat de meeste (bijna allemaal) fotos op facebook staan. Het lukt wel om ze op mn blog te krijgen, maar het duurt veeeel te lang (facebook is sneller). Dus ga daar maar eens kijken.

Alle, heel veel liefs aan jullie allemaal, see you later xxx

1. Dieter:
    14 oktober 2008
    Is wel en stevige trip; enjoy it!
  2. paps:
    14 oktober 2008
    Ziet er goed uit! Nu is het allicht een goed seizoen om het binnenland in te trekken: begin van de lente en dus nog niet té warm. Ik kijk uit naar je ervaringen!
  3. Sigrid:
    14 oktober 2008
    Hey Sophie, te gek gewoon! Geniet van je tocht. Altijd genoeg water meenemen hé! en benzine ;)
    Groetjes,
    greetz
    Tom W.
  5. sofie:
    14 oktober 2008
    hey allemaal... bedankt voor jullie fijne reacties, ik zal de tips onthouden ;-) .... de komende weken zal ik mss wat minder online zijn, maar ik hou jullie zeker op de hoogte. dikke x
  6. Toby down under:
    16 oktober 2008
    Stevig schema! Wij rekenen voor Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Darwin al op 3 maanden. Maar soit, aan ons huidig tempo zullen we dat nodig hebben ook. Good luck mate!
  7. Jos:
    22 oktober 2008
    Hoi Sofie, Groetjes en veel reisplezier Ingrid en Ik kijken uit naar je avonturen. Het is een stukje wereld dat nog op ons verlanglijstje staat.

Grt Jos Goetelen
  8. sofie:
    24 oktober 2008
    hey Jos, leuk je nog eens te horen, john en ik hebben je een tijdje geleden nog een mailtje gestuurd, omdat we wel benieuwd waren naar je fotos (tentoonstelling) over jouw reisavonturen... Australie is echt prachtig, zeeker doen.
    Veel groetjes, sofie